Inhoudsopgave

Cleanheating

Wist u dat 75-80% van het totale gasverbruik opgaat naar het verwarmen van uw woning? Door elektrisch te verwarmen zet u al een grote stap richting een volledig elektrische woning.

Ed20602479660bff34de8879ea8c696408617f17

Cleanheating dit zijn wij

Cleanheating doet waar het in gelooft, eenvoudig verduurzamen. In Nederland zijn meer dan 7 miljoen bestaande woningen, die allemaal van gas af moeten. Dat is de wens van het kabinet. Wist u dat 75-80% van het uw totale gasverbruik opgaat naar het verwarmen van uw woning? Door elektrisch te verwarmen, zet u al een grote stap richting een all electric woning.

Met onze infrarood verwarmingspanelen bieden wij een plug-and-play oplossing aan om woningen eenvoudig van het gas af te halen. Verwarmen met infrarood is namelijk volledig elektrisch. Het is niet alleen een alternatief voor het verwarmen met gas, maar infrarood heeft ook vele gezondheidsvoordelen.

Infraroodpanelen van Cleanheating verwarmen via stralingswarmte, op dezelfde manier als de zon dat doet. De warmtestraling verwarmt niet de lucht, maar het plafond, de muren, de voorwerpen en de mensen nemen de stralingswarmte op. De omgeving staat deze opgeslagen warmte af aan de ruimte, dit zorgt voor een aangenaam klimaat.

Zo worden de verliezen en nadelen van opstijgende warme lucht (zoals bij convectieverwarming) vermeden. Dit heeft een positief effect op de luchtwegen omdat de ingeademde lucht schoner is (geen fijnstofcirculatie). Infrarood tast de luchtvochtigheid niet aan waardoor groei van schimmels en huisstofmijten gereduceerd worden.

Cleanheating calculator

Op onze website is een calculator te vinden en die is te gebruiken door iedereen! Mede door de calculator kan iedereen zelf uitrekenen hoeveel panelen er nodig zijn om een ruimte te verwarmen. Het enige wat u moet invullen is om welke ruimte het gaat en om hoeveel vierkante meter(m2) het gaat.

Unnamedda
Infrarood verwarming cleanheating

Bijverwarmen met infrarood

Zit u net in een tussenfase en/of twijfelt u om direct de overstap te maken naar all-electric? Infrarood panelen zijn ook geschikt om als bijverwarming in te zetten. Zo verwarmt u al een deel elektrisch, reduceert u uw gasverbruik en gaat u een stuk efficiënter om met de verwarming.

Schroom niet om met ons contact op te nemen. Wij helpen u graag en vrijblijvend!

Meer informatie?

Neem contact met ons op