Inhoudsopgave

HR Solar

Al sinds 2002 verbindt HRsolar de zon met hun innovatieve technologie. Dagelijks zijn ze bezig met de verdere ontwikkeling en productie van oplossingen voor nu én voor de toekomst. Zoals producten die, met de zon als energiebron, woningen kunnen verwarmen en mensen comfortabel laten douchen. Dit alles is bedacht en geproduceerd in Nederland. Door gebruik te maken van de kracht van de zon willen de mensen van HRsolar elke Nederlandse woning een fossielvrije, comfortabele en toekomstbestendige energievoorziening bieden. Kies je voor een HRsolar zonnewarmtesysteem, dan kies je voor de toekomst.

Zonneboiler

De collector op het dak vangt (zon)licht op en verwarmt een vloeistof. Deze vloeistof wordt rondgepompt door het systeem. De warmte wordt afgegeven aan het water in het voorraadvat. Het voorraadvat is als een warmteaccu en het verwarmde water kan elk moment gebruikt worden. Is het vat leeg of nog niet op temperatuur? Dan springt de cv-ketel bij. Zo kunt u met een zonneboiler altijd en overal in huis genieten van gratis warm tapwater.

20000 hpc 2 5 collector indak 2016 kerkenveld foto 2

Kraanwater Ella

Bij een Ella zonneboilersysteem wordt het leidingwater (voor) verwarmd door zonne-energie van de collectoren. Het systeem wordt tussen de ingaande koude waterleiding van de woning en de CV-combiketel geplaatst. Mocht de temperatuur in het voorraadvat onvoldoende zijn dan wordt het water door de combiketel verwarmd tot de juiste temperatuur.

• Eenvoudig systeem
• In bijna elke situatie inpasbaar
• Verlaging van het gasverbruik

Ruimteverwarming Maxx

Een Maxx-systeem is een zonneboilersysteem dat met zonne-energie naast tapwaterverwarming ook (gedeeltelijk) de woning kan verwarmen. Zeker in het voor-en naseizoen geeft dit een forse extra besparing op gas, maar ook in de winter kan de zon bijdragen aan de verwarming. Uiteraard helpt de CV-ketel van warmtepomp bij te weinig (zon)licht.

 • Ook bij vloerverwarming en radiatoren

Wb 13035 topsenz 300 maxis 2 afbeelding

Combinatie met warmtepomp

Naast onze complete Ella en Maxx zonneboilers kunnen onze systemen ook worden gecombineerd met hybride- en volledig elektrische warmtepompen. Maar ook andere combinaties zoals met pelletkachels en elektrische verwarming zijn mogelijk.

Combinaties met:
• Hybride warmtepomp
• All-Electric warmtepomp
• Pelletkachel
• Biomassaketels
Infrarood verwarming

Zonneboiler

Een zonneboiler van HRsolar vermindert uw energieverbruik voor warm water met de helft. Een zonneboiler is er dus voor uzelf en voor het klimaat.

Stroom en warmte

Meer informatie?

Neem contact met ons op