Inhoudsopgave

Simpel Subidie

Hoe komt het dat iedereen duurzaam wil, maar dat het aanvragen van een subsidie zo lastig is? We horen het elke dag, particulieren en zakelijke klanten die de aanvraag van een subsidie als een straf te zien. Het gevolg: veel subsidiekansen blijven onbenut, zonde! Wat doen wij?

Wij maken subsidie aanvragen eenvoudig

Formulieren, specificaties, referentienummers en deadlines. Er is nogal wat dat u bij moet houden. Het ontvangen van subsidie is leuk, maar het proces daar naartoe is complex en verwarrend. Vanuit Simpel Subsidie werken wij aan slimme tools om het aanvragen van subsidies gemakkelijk te maken.

Isde 2020 1
Eia 2020 1

Wat kost subsidie aanvragen?

Het checken en aanvragen van een subsidie zou zo simpel mogelijk moeten zijn. Simpel Subsidie maakt het mogelijk om snel en gemakkelijk de subsidiemogelijkheden voor uw duurzame producten te checken en aan te vragen. Zo kan u verder gaan met ondernemen, werken of ontspannen.

Wij werken met diverse installatiebedrijven, duurzaamheidsplatforms en experts. Voor particulieren regelen wij de warmtepomp of zonneboiler subsidie al voor 85 euro no-cure no-pay.

Meer informatie?

Neem contact met ons op