Inhoudsopgave

ThermoNoord B.V.

ThermoNoord b.v. is al jaren uw partner als het gaat om duurzame klimaatsystemen. Vanaf nu zijn wij ook uw partner als het gaat om de verkoop van deze systemen aan consumenten.

ThermoNoord gaat daarom klanten van installateurs ondersteunen in de advisering en samenstelling van systemen die de komende decennia ons voorzien van een gezond en veilig binnenklimaat. Zo minimaliseren we de impact op het ons klimaat.

Een gezond klimaat vraagt om serieuze oplossingen, eenvoudig aangeboden

Een klimaatsysteem is een afgewogen totaaloplossing voor ventilatie, verwarming, koeling, energieopwekking en opslag. Dat vraagt om specialistische kennis en die heeft ThermoNoord in huis. De verschillende mogelijkheden vindt u in ons Duurzaamheidscentrum. Daarbij kunnen wij consumenten en installateurs, afhankelijk van de situatie, adviseren.

Alle oplossingen onder één dak!

In een TDC ziet u duurzame klimaatsystemen samengesteld uit onderdelen als vloerverwarming, warmtepompen, zonnepanelen en ventilatiesystemen. Alles logisch bijeengebracht zodat consumenten bij ons alvast kunnen zien, horen en ervaren wat zo’n klimaatsysteem met hun woonomgeving doet.

Thermonoord b.v.

TDC voor consumenten en installateurs

Het TDC is niet alleen een showroom, het is ook een adviescentrum waar consumenten en installateurs terecht kunnen voor alles wat bij duurzame klimaatsystemen een rol speelt. Of het nu gaat om de optimale plaatsing van een buitendeel of het kiezen van de juiste omvormer. Onze adviseurs wijzen u de weg en helpen u met vermogensberekeningen, installatieschema’s en inregelprotocollen.

Uit van Thuis, wij helpen u op weg naar duurzaamheid

TN ThermoTruck
TN TdcToonzaal

Adviseren is een vak

Daarom staan wij u, met een speciaal team klimaat accountmanagers, terzijde voor alle vragen voor, tijdens en na de verkoop. Dit kan persoonlijk op locatie of met onze mobiele ThermoTruck gevuld met duurzame oplossingen. Natuurlijk kunt u ook onze duurzame toonzaal bezoeken.

Thermonoord b.v.

Technische groothandel ThermoNoord B.V. staat voor;

–           Persoonlijk advies
–           Goed in klimaatoplossingen
–           Oplossend vermogen
–           Betrouwbaar
–           Duurzame concepten
–           Eigen logistiek
–           Systeem en merk onafhankelijk

ThermoNoord B.V. heeft 6 vestigingen in Nederland en is onderdeel van de Plieger groep.

ThermoNoord B.V.
Tolhuislaan 7
8401 GA Gorredijk

Thermonoord b. V.

Een klant aan het woord: “Wij vonden het best spannend omdat het om een ingrijpende verandering in huis gaat. Maar de begeleiding van ThermoNoord was heel goed. Dat we van te voren konden zien hoe de installatie eruit zou komen te zien, heeft ons erg geholpen en de installateur die ThermoNoord ons adviseerde heeft het allemaal heel netjes uitgevoerd.”

Meer informatie?

Neem contact met ons op