Inhoudsopgave

Volthera

Wie zijn wij?

Volthera, duurzaamheid gaat een steeds grotere rol spelen bij huishoudens. We willen namelijk steeds meer onze woning verduurzamen en het gasverbruik reduceren. 

Het Volthera systeem is zowel voor bestaande als nieuwbouwwoningen toepasbaar. Het verschil is dat er bij nieuwbouwwoningen geen gas meer kan worden gebruikt, waardoor u uitkomt op een all-electric systeem. Bij bestaande woningen kan er nog wel gebruik gemaakt worden van gas. Daardoor is het mogelijk om een hybride systeem te plaatsen die naast de CV-ketel werkt. In het geval van een hybride installatie bespaart u tussen de 70 en 80% op de gasverbruik.

Wat mag u van ons verwachten en wat hebben we van u als potentiële klant nodig? Eén ding staat bij ons voorop, Volthera is er voor u! We willen u zoveel mogelijk ontzorgen. In een aantal eenvoudige stappen bent u eigenaar van een Volthera systeem! Na installatie voert een Volthera specialist een kwaliteitsinspectie uit. Wel zo’n fijn idee. En dan is het tijd om te genieten van een comfortabele en duurzame woning!

Pvt-systeem volthera

Stappenplan Volthera

Met het Volthera systeem bieden wij de twee-in-een oplossing voor bestaande en nieuwbouwwoningen. Bij nieuwbouwwoning mag er geen gebruik meer worden gemaakt van een gasaansluiting. Het Volthera systeem is een duurzame oplossing waarmee de woning voorzien kan worden van warmte en warm tapwater. Het PVT-systeem bestaat o.a. uit een zonnepaneel met daarachter een thermische collector waar een mengsel van water en glycol inzit. De collectoren onttrekken energie uit het zonnepaneel én de buitenlucht dat als bron wordt gebruikt voor de warmtepomp. De bron is stil en onzichtbaar!

Het Volthera systeem is een echt plug & play systeem. Dit betekent dat alle onderdelen eenvoudig op elkaar kunnen worden aangesloten en optimaal samenwerken. Wij leveren een compleet systeem voor uw unieke situatie.

Verschillende-pvt-systemen
Pvt systeem gasloos wonen

Volthera PVT paneel

Het Volthera-paneel is onafgedekt en niet geïsoleerd aan de achterkant. Dit betekent dat het paneel ook energie kan absorberen wanneer de zon niet schijnt. Dit komt omdat er ook uit de buitenlucht energie kan worden onttrokken. Hiermee wekken de Volthera-panelen in combinatie met de warmtepomp ook in de nacht en in de winter warmte op.

Meer informatie?

Neem contact met ons op