Bedrijven

K2 Warmtepompen

Jolanda
Defensiedok 16, Nieuwegein, Nederland
085 077 0051
info@k2warmtepompen.nl

Omschrijving

Wij beginnen bij K2 Warmtepompen altijd met een verkoop- en kennismakingsgesprek. Persoonlijk contact en aandacht voor de klant is voor ons een heel belangrijk gegeven in het hele traject.

Na het bespreken van uw wensen gaan wij alles berekenen, zo berekenen we het volledige warmtepompsysteem en zullen we ook de volledige montage verzorgen. We begeleiden u van aanvraag tot realisering van het project en is de nazorg iets wat zeker niet zal ontbreken.

Samen met onze eigen partners kunnen wij u volledig ontzorgen; het warmtepompsysteem, de benodigde elektrische aanpassingen, het afgiftesysteem (vloerverwarming of LT radiatoren), de WTW installatie en desgewenst ook de zonnepanelen. U krijgt het totaalpakket met maar één aanspreekpunt: K2 Warmtepompen B.V.

Met ruim 20 jaar ervaring in de markt en haar producten, zijn we in staat een goed en vooral eerlijk advies te kunnen geven en het hele traject goed te begeleiden en uit te voeren. Daarmee zijn we het puzzelstukje dat dat in uw plaatje wellicht ontbreekt.

K2 warmtepompen

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan