Bedrijven

Thermonoord bv

dhr Kuperus
Thermonoord Gorredijk Express, Tolhûsleane, Gorredijk, Nederland
0513 469 999
info@thermonoord.nl

Omschrijving

ThermoNoord b.v. is al jaren uw partner als het gaat om duurzame klimaatsystemen. Vanaf nu zijn wij ook uw partner als het gaat om de verkoop van deze systemen aan consumenten.

ThermoNoord gaat daarom klanten van installateurs ondersteunen in de advisering en samenstelling van systemen die de komende decennia ons voorzien van een gezond en veilig binnenklimaat. Zo minimaliseren we de impact op het ons klimaat.

Een gezond klimaat vraagt om serieuze oplossingen, eenvoudig aangeboden

Een klimaatsysteem is een afgewogen totaaloplossing voor ventilatie, verwarming, koeling, energieopwekking en opslag. Dat vraagt om specialistische kennis en die heeft ThermoNoord in huis. De verschillende mogelijkheden vindt u in ons Duurzaamheidscentrum. Daarbij kunnen wij consumenten en installateurs, afhankelijk van de situatie, adviseren.

Alle oplossingen onder één dak!

In een TDC ziet u duurzame klimaatsystemen samengesteld uit onderdelen als vloerverwarming, warmtepompen, zonnepanelen en ventilatiesystemen. Alles logisch bijeengebracht zodat consumenten bij ons alvast kunnen zien, horen en ervaren wat zo’n klimaatsysteem met hun woonomgeving doet.

Thermonoord

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan