Bedrijven

Volthera

Dhr
Meerheide 101, Eersel, Nederland
085 020 5710
info@volthera.nl

Omschrijving

Volthera, duurzaamheid gaat een steeds grotere rol spelen bij huishoudens. We willen namelijk steeds meer onze woning verduurzamen en het gasverbruik reduceren.

Het Volthera systeem is zowel voor bestaande als nieuwbouwwoningen toepasbaar. Het verschil is dat er bij nieuwbouwwoningen geen gas meer kan worden gebruikt, waardoor u uitkomt op een all-electric systeem. Bij bestaande woningen kan er nog wel gebruik gemaakt worden van gas. Daardoor is het mogelijk om een hybride systeem te plaatsen die naast de CV-ketel werkt. In het geval van een hybride installatie bespaart u tussen de 70 en 80% op de gasverbruik.

Wat mag u van ons verwachten en wat hebben we van u als potentiële klant nodig? Eén ding staat bij ons voorop, Volthera is er voor u! We willen u zoveel mogelijk ontzorgen. In een aantal eenvoudige stappen bent u eigenaar van een Volthera systeem! Na installatie voert een Volthera specialist een kwaliteitsinspectie uit. Wel zo’n fijn idee. En dan is het tijd om te genieten van een comfortabele en duurzame woning!

Volthera

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan