Column jeroen klop k2

Column jeroen klop k2

Vandaag weer een column van Jeroen Klop van K2 Warmtepompen zit al 21 jaar in de wereld van verduurzaming. Hij begon in 1999 als hulpmonteur en groeide door tot servicemonteur. Door een auto ongeluk moest Jeroen definitief switchen van job en het sleutelen volledig achter zich laten. Hij nam sindsdien alleen nog commerciële (technische) functies binnen de branche en ging zijn kennis gebruiken om installateurs te adviseren bij de verkoop van en ondersteunen bij de service van duurzame installaties. Na jaren van extra studies, het opbouwen van kennis en het reizen door heel Europa tijdens zijn werkzaamheden bij de importeur van Panasonic klimaatsystemen, kon Jeroen wel stellen dat hij een echte expert in warmtepompinstallaties was geworden.

Met deze opgebouwde kennis en ervaring startte Jeroen het advies- en installatiebedrijf K2 Warmtepompen op. De drive hierachter was dat Jeroen al jaren tegen projecten aanliep waarbij de huis- en pandeigenaren niet goed werden geïnformeerd door de onwetendheid van de markt. De sleutel tot het huidige succes is dan ook dat Jeroen met zijn bedrijf de tijd neemt om huis- en pandeigenaren, maar zeker ook projectontwikkelaars in zijn netwerk van een goed en eerlijk advies te voorzien.

Jeroen vindt het heel belangrijk dat adviezen passen bij de juiste (woon)situatie. Jeroen geeft een compleet advies en neemt daarbij alle belangrijke zaken mee in ogenschouw: de schil, het afgiftesysteem, de sanitaire behoefte, de warmtebehoefte, de geluidsnormen en daarbij uiteraard de wensen van de klant. Hierbij bespreekt Jeroen altijd de mogelijkheden en sluit zijn ogen niet voor de onmogelijkheden, al met al een eerlijk en duurzaam advies waarmee dit altijd resulteert in een passend systeem, een goedwerkende installatie en het allerbelangrijkste: een tevreden klant en succesvol project!

Als de warmtepomp expert gaat Jeroen een maandelijkse column schrijven op met verschillende tips en tricks die toepasbaar zijn voor installateurs en adviseurs. Door samen deze kennis te delen willen we samen Nederland op een zo effectief mogelijke manier helpen richting gasloos.

Bent u op zoek naar een eerlijke partner in uw weg naar gasloos bouwen of wonen?

Neem gerust contact op met K2 Warmtepompen, vraagt u dan naar: Jeroen Klop. Bereikbaar op telefoonnummer 085 077 0050 of neem een kijkje op de website K2 warmtepompen

Colomn jeroen klop k2

Meer gasloos wonen tips

Opzoek naar een betrouwbare warmtepomp installateur?

Bij Gaslozewoningen.nl werken we samen met partijen die u van A-tot-Z kunnen ontzorgen en voor u de juiste oplossing kunnen vinden. Hieronder een greep uit onze partners: