Vakantie Jeroen Klop

Hallo lezers,

de maand augustus heeft zijn intrede gedaan en velen zijn met vakantie of bereiden zich voor op hun vakantie.

Vakantie is altijd een moment van uitrusten, het koppie leegmaken, alle aandacht voor de partner en/of het gezin.

Het is ook het moment van bezinning, terugkijken op de periode achter je en vooruitkijken naar de komende periode voor je.

Wat gaat ons de komende periode brengen en wat hebben we de afgelopen periode bereikt?

De markt waarin ik acteer met mijn bedrijf is de duurzame markt. Het is prachtig werk en enorm breed ook. Ruim 2,5 jaar geleden kwam ik tot bezinning en zie hier: Het bedrijf bestaat al bijna twee jaar.

Het staat natuurlijk nog steeds “in de kinderschoenen” maar de 22 jaar werkervaring in deze markt geeft wel een goed beeld wat er allemaal goed en zeker ook fout kan gaan. Maar we hebben nieuws: Onze tweede vestiging (vestiging west) komt eraan en dat had ik nooit kunnen dromen bij onze start twee jaar geleden.

Wat is nu belangrijk dan (in mijn ogen) en wat maakt het allemaal zo veel leuker?
Jezelf openstellen voor nieuwe informatie, bijna dagelijks leren van mensen om me heen, het leren van nieuwe technieken, zelfontplooiing en nieuwe ideeën bedenken. Dat maakt het allemaal zo uitdagend en vooral gaaf.

Daarom moeten we (en mag je af en toe) ook achterom kijken met de vraag;
Wat hebben we in onze markt nu al bereikt de afgelopen jaren en waar draag ik met de onderneming een steentje aan bij?

 

Colomn jeroen klop k2

Nu al 700.00 gasloze woningen

In Nederland hebben we al ruim 700.000 gasloze woningen. Hiervan is een deel van het gas gehaald en een deel gasloos gebouwd. Hiervan hebben ongeveer 260.000 woningen een warmtepompinstallatie. In korte tijd hebben we dus mooie stappen gemaakt. Aan nieuwbouwwoningen zullen er de komende 8 jaar ruim 800.000 gasloze woningen bijkomen en hopelijk heel veel bestaande woningen nog van het gas af gaan.

Met de wetenschap dat er sinds 2018 geen vergunningen meer zijn afgegeven voor gasaansluitingen in de woningbouw, dan kunnen we met trots zeggen dat het prachtige cijfers zijn. En wat hebben we nog een prachtige toekomst voor ons liggen!

Met een trots gevoel ga ik met de hele organisatie en uiteraard met mn gezin lekker vakantie vieren, onze orderportefeuille zit overvol en we blijven keihard bijdragen aan onze mooie duurzame markt.

Ik wens iedereen een hele fijne vakantie toe en tot ergens in september, dan klim ik weer in de pen.

Groeten van iemand die best toe is aan zijn vakantie en trots ambassadeur is van onze duurzame markt,

Jeroen Klop
Druk en duurzaam baasje bij K2 Warmtepompen

Meer gasloos wonen tips