Altijd snelle verzending!
20+ jaar ervaring
Expertise in eigen huis

Over ons

Gaslozewoningen.nl

Vanuit mijn vakgebied bezoek ik regelmatig klanten die een verkeerd advies hebben gekregen m.b.t. gasloos wonen. De huiseigenaar heeft blind vertrouwd op het advies van de aannemer zonder dat hij/ zij zelf weet wat er gekocht is. De overheid wilt dat in 2050 alle huishoudens in Nederland van het gas af zijn. Om dit te realiseren zijn voor de meeste huiseigenaren nog flink wat stappen te zetten. Waar en hoe te beginnen?

Op het platform Gaslozewoningen.nl heb ik een duidelijk stappenplan gemaakt. In dit stappenplan staat er tevens een lijst van adviseurs met allemaal hun eigen specialismes binnen gasloos wonen ingedeeld per regio in Nederland. Gaslozewoningen.nl is op dit moment het enige platform dat onafhankelijk gestructureerd en inhoudelijk op alle vlakken, de nodigde informatie biedt over gasloos wonen.

logo gaslozewoningen.nl

Raymond Schepens

Met 20 jaar ervaring als installateur/ondernemer kan ik u precies zeggen wat voor u werkt en wat niet om uw energiedoel te behalen.

Vraag vandaag nog online uw energieadvies aan en start met het verduurzamen van uw woning. Bespaar niet alleen op energie, maar ook op uw portemonnee.

Online energieadviseur

Voordelen van goed advies

1. Juiste keuze van de warmtepomp

Het kiezen van de juiste warmtepomp voor uw woning is essentieel voor een efficiënte werking en besparing op energiekosten. Een goed advies kan u helpen bij het bepalen van welk type warmtepomp het beste bij uw woning past, afhankelijk van factoren zoals de grootte van uw huis, isolatie, ventilatie en het klimaat in uw regio.

2. Optimaal rendement

Een goede installatie en afstelling van de warmtepomp zorgt voor optimaal rendement en besparing op energiekosten. Een adviseur kan u helpen bij het vinden van de juiste installateur die ervaring heeft met het plaatsen en afstellen van warmtepompen.

3. Inzicht in subsidiemogelijkheden

Er zijn verschillende subsidiemogelijkheden beschikbaar voor huiseigenaren die investeren in duurzame verwarmingssystemen zoals warmtepompen. Een adviseur kan u informeren over deze mogelijkheden en u helpen bij het aanvragen van subsidies.

Conclusie

Een goede advisering voordat u gaat verwarmen met een warmtepomp kan u helpen bij het maken van de juiste keuze, zorgen voor optimaal rendement en besparing op energiekosten, en biedt inzicht in subsidiemogelijkheden. Neem daarom altijd contact op met een deskundige adviseur voordat u overgaat tot aanschaf en installatie.

Online Energieadviesgesprek met warmtepomp offerte

Online energieadvies

Bent u op zoek naar een warmteverliesberekening met een online energieadvies? Door de vele jaren heen heb ik veel warmtepomp installaties gezien, maar ook vele installaties die niet goed werkte. Hiervoor heb ik het online energieadvies ontwikkeld. Tijdens het gesprek bespreken we de vragenlijst en uw wensen. Alle vragen die u heeft bespreken we hier. Daarna kunnen we een maatwerk offerte aanbieden zodat u hiermee uw woning kunt verduurzamen of helemaal van het gas af halen. Ook kunt u met het online advies rapport samen met uw eigen installateur aan de slag.

Warmteverliesberekening

Waarom een warmteverliesberekening zo belangrijk is? Ieder woning heeft warmteverliezen. Om de warmteverliezen inzichtelijk te maken kun je een transmissie berekening maken. Er wordt gekeken naar het afgiftesysteem maar ook naar de ventilatie en isolatie. Heeft u geen berekening dan is het lastig om het juiste vermogen van een warmtepomp te bepalen. Het komt vaak voor dat de warmteverliezen niet zijn meegenomen zijn bij de berekeningen van de warmtepomp. De woning zal dan slecht of niet op temperatuur te krijgen zijn. Een ander nadeel is dat de warmtepomp teveel energie verbruikt.

warmteverliesberekening

Wat doet gaslozewoningen.nl

Gaslozewoningen.nl is een platform dat zich richt op het informeren van consumenten over de mogelijkheden van gasloos wonen. Het biedt informatie over hoe je jouw woning gasloos kunt maken en werkt samen met ervaren energieadviseurs die voor jou een energieadvies kunnen maken voor een gasloos huis en je van A-tot-Z kunnen ontzorgen. Het stappenplan op de website geeft duidelijkheid over de verschillende stappen die genomen moeten worden om een woning gasloos te maken. Gaslozewoningen.nl is dus dé plek waar je moet zijn als je meer wilt weten over gasloos wonen en hoe je dit kunt realiseren.

Wat doet klimaatdomein.com

Zoekt u een installatie specialist? Bij Klimaatdomein.com bent u aan het juiste adres. Airco’s, warmtepompen en zonnepanelen, wij beheersen elk facet van een groenere toekomst. Maar wij doen meer dan alleen installeren. We begeleiden u door het gehele traject – van deskundig advies tot vakkundige uitvoering.

Ons hart ligt bij het bieden van oplossingen die zowel de planeet als uw wooncomfort ten goede komen. Daarom kunt u altijd rekenen op:

  • Eerlijk advies: Wij luisteren naar uw behoeften en bieden passende oplossingen aan.
  • Totale begeleiding: U hoeft zich nergens zorgen over te maken; van begin tot eind staan wij voor u klaar.
  • Nauwkeurige installatie: Als specialisten zorgen wij ervoor dat elk systeem efficiënt en vakkundig wordt geplaatst.

We zijn er trots op te kunnen melden dat onze visie en werkwijze naadloos aansluiten bij die van Gaslozewoningen.nl. Deze synergie heeft geleid tot een vruchtbare samenwerking, met als gezamenlijk doel: Nederland een stukje groener en duurzamer maken.

Ontdek vandaag nog de mogelijkheden en laat je inspireren en adviseren met de expertise van Klimaatdomein.com en Gaslozewoningen.nl.