Energieadvies online

De beste keuze voor een warm en energiezuinige woning.

Met mijn methode en 20 jaar ervaring weet je precies welke warmtepomp bij je situatie past en bespaar je op je energie en portemonnee, zonder dat je de verkeerde keuze maakt, zodat je een energiezuinige warme woning hebt in een zo kort mogelijke tijd.

Er zijn vele mensen die een warmtepomp willen laten installeren. Dit gaat vaak fout. Consumenten en veel installateurs weten niet wat de beste oplossing is en “verkopen” de verkeerde warmtepomp. We helpen u!

Online energieadviseur

Bekende problemen

Een veel te hoge energierekening;

De warmtepomp staat ieder uur te ontdooien;

Krijg ik mijn woning wel warm als het buiten koud is?

Er wordt maar één radiator warm;

Je warmtepomp maakt teveel geluid;

Als 2 kinderen onder de douche hebben gestaan heb ik koud water;

Een op de vijf mensen met een warmtepomp is ontevreden

Een op de vijf mensen met een warmtepomp is ontevreden over de werking van het duurzame alternatief voor de cv-ketel.

Dat blijkt uit een enquête van Radar, ingevuld door ruim 1100 consumenten die een warmtepomp hebben of hebben gehad. 20 procent van de mensen krijgt het huis niet warm genoeg en bij 17 procent valt de energierekening niet lager maar juist hoger uit na installatie van de warmtepomp. En dat terwijl kostenbesparing de belangrijkste reden is (34 procent) om te kiezen voor een warmtepomp.

Een warme woning, zonder teveel te betalen

Een energiezuinige woning is niet alleen goed voor de portemonnee maar ook voor het milieu. Omdat we het grootste deel van onze tijd thuis doorbrengen is het fijn als je woning aangenaam verwarmd is. Het bevordert je welzijn en verhoogt de kwaliteit van leven. Aan de andere kant is het ook belangrijk om rekening te houden met de kosten van de verwarming en energie. Een energiezuinige woning betekent dat de energierekening lager zal zijn en er minder CO2-uitstoot zal zijn, wat beter is voor het milieu.

Traditionele radiatoren

Het verhaal van Jan

Jan is een gepensioneerde man die al jaren in dezelfde woning in Naaldwijk woont. Hij was op zoek naar manieren om energie te besparen en heeft veel informatie gevonden bij Gasloze woningen over warmtepompen. Nadat hij een energieadvies had gedaan, besloot hij dat een warmtepomp de beste optie voor hem was.

Samen met Jan hebben we bekeken of zijn woning geschikt was voor een warmtepomp. Gelukkig bleek dit het geval te zijn, omdat zijn woning goed geïsoleerd was en hij niet veel aanpassingen hoefde te doen om de installatie mogelijk te maken.

Vervolgens hebben we de juiste warmtepomp geselecteerd. Hij wilde er zeker van zijn dat hij een systeem koos dat energiezuinig was en bovendien betaalbaar. Uiteindelijk koos hij voor een volledig elektrische warmtepomp, omdat dit systeem perfect paste bij de behoeften van zijn woning.

Nadat de installatie voltooid was, merkte Jan direct verschillende voordelen op. De temperatuur in huis werd comfortabeler en hij merkte dat er minder energie nodig was om hetzelfde resultaat te bereiken. Hierdoor bespaarde hij veel geld op zijn energierekening!

Warmtepomp installateur

De beste warmtepomp krijg je met een goed energieadvies

De warmtepomp die past bij jouw woning situatie heeft het meeste vermogen en produceert de grootste hoeveelheid warmte in verhouding tot de hoeveelheid energie die het verbruikt. Hierdoor is deze warmtepomp in staat om de meeste efficiëntie te behalen en daarmee het beste rendement voor uw woning te garanderen.

Wat is een energieadvies?

We maken een persoonlijk plan, ik geef u advies over energiebesparing en -efficiëntie, maar wat nog belangrijker is we kijken en berekenen of een warmtepomp geschikt is voor uw woning. Iedere woning en situatie is anders. We maken dit energieplan met de modernste software en maken het op maat voor uw situatie door u de juiste vragen te stellen. Onduidelijkheden bespreken we bij het online gesprek. Samen bespreken we uw situatie zodat u het beste advies krijgt. Door onze jaren ervaring weet ik precies hoe we uw woningen kunnen verduurzamen.

Warmteverliesberekening gasloze woningen
Online energieadviesgesprek warmteverliesberekening

Dit is wat u krijgt:

Persoonlijk energieadvies voor uw woning;

Conceptrapport;

Warmteverliesberekening;

De beste warmtepomp die geschikt is voor uw woning;

Online adviesgesprek van maximaal één uur.

Uw energieadvies in enkele stappen!

U doet de aanvraag

Energieadvies aanvragen

Uw aanvraag wordt goedgekeurd

Energieadvies aanvragen stap 2

U doet de betaling

Gaslozewoningen. Nl energieadvies aanvraag betalen

Vul de vragenlijst in

Gaslozewoningen. Nl energieadvies vragenlijst

Plan online uw afspraak

Gaslozewoningen. Nl energieadvies afspraak maken

We bespreken uw energieadvies online

Online energieadviesgesprek met warmtepomp offerte
150,- retour bij opdracht van offerte

Energieadvies aanvragen voor slechts 250,-

U ontvangt pas een betaallink als uw aanvraag is goedgekeurd. Zo zit u nergens aan vast!

Raymond schepens gasloze woningen bijna1 jaar online

Raymond Schepens

Met 20 jaar ervaring als installateur/ondernemer kan ik u precies zeggen wat voor u werkt en wat niet om uw energiedoel te behalen.

Vraag vandaag nog online uw energieadvies aan en start met het verduurzamen van uw woning. Bespaar niet alleen op energie, maar ook op uw portemonnee.

Pijl links e1669724614543

Samen met u kijk ik naar de energiebehoefte van uw woning;

We kijken samen naar uw huidige verwarmingssysteem;

Warmteverliesberekening van uw woning;

Persoonlijk advies aansluitend bij uw woonwensen, over mogelijkheden voor verduurzaming en daarmee het besparen van energie;

U krijgt drie opties van verschillende merken warmtepompen die geschikt zijn voor uw wensen;

BONUS

150,- korting op uw offerte

Energieadvies aanvragen

Wij houden ook niet van SPAM. Door gebruik te maken van dit contactformulier ga je akkoord met ons Privacybeleid.

Veelgestelde vragen

Wat doet een energie adviseur?

Een energieadviseur is iemand die advies geeft over energiebesparing en duurzaamheid. Ze helpen bij het identificeren van energiebesparende maatregelen, zoals het installeren van zonne-energie- of warmtepompsystemen, en begeleiden de implementatie hiervan.