De beste keuze voor een warme en energiezuinige woning.
Met mijn methode en 20 jaar ervaring weet je precies welke warmtepomp bij je situatie past en bespaar je op je energie en portemonnee, zonder dat je de verkeerde keuze maakt, zodat je een energiezuinige warme woning hebt in een zo kort mogelijke tijd.
Er zijn vele mensen die een warmtepomp willen laten installeren. Dit gaat vaak fout. Consumenten en veel installateurs weten niet wat de beste oplossing is en “verkopen” de verkeerde warmtepomp. We helpen u!

Bekende problemen
Een veel te hoge energierekening;
De warmtepomp staat ieder uur te ontdooien;
Krijg ik mijn woning wel warm als het buiten koud is?
Er wordt maar één radiator warm;
Je warmtepomp maakt teveel geluid;
Als 2 kinderen onder de douche hebben gestaan heb ik koud water;
Een op de vijf mensen met een warmtepomp is ontevreden
Een op de vijf mensen met een warmtepomp is ontevreden over de werking van het duurzame alternatief voor de cv-ketel.
Dat blijkt uit een enquête van Radar, ingevuld door ruim 1100 consumenten die een warmtepomp hebben of hebben gehad. 20 procent van de mensen krijgt het huis niet warm genoeg en bij 17 procent valt de energierekening niet lager maar juist hoger uit na installatie van de warmtepomp. En dat terwijl kostenbesparing de belangrijkste reden is (34 procent) om te kiezen voor een warmtepomp.
Een warme woning, zonder teveel te betalen
Een energiezuinige woning is niet alleen goed voor de portemonnee maar ook voor het milieu. Omdat we het grootste deel van onze tijd thuis doorbrengen is het fijn als je woning aangenaam verwarmd is. Het bevordert je welzijn en verhoogt de kwaliteit van leven. Aan de andere kant is het ook belangrijk om rekening te houden met de kosten van de verwarming en energie. Een energiezuinige woning betekent dat de energierekening lager zal zijn en er minder CO2-uitstoot zal zijn, wat beter is voor het milieu.

Het verhaal van Jan
Jan is een gepensioneerde man die al jaren in dezelfde woning in Naaldwijk woont. Hij was op zoek naar manieren om energie te besparen en heeft veel informatie gevonden bij Gasloze woningen over warmtepompen. Nadat hij een online energieadvies had gedaan, besloot hij dat een warmtepomp de beste optie voor hem was.
Samen met Jan hebben we bekeken of zijn woning geschikt was voor een warmtepomp. Gelukkig bleek dit het geval te zijn, omdat zijn woning goed geïsoleerd was en hij niet veel aanpassingen hoefde te doen om de installatie mogelijk te maken.
Vervolgens hebben we de juiste warmtepomp geselecteerd. Hij wilde er zeker van zijn dat hij een systeem koos dat energiezuinig was en bovendien betaalbaar. Uiteindelijk koos hij voor een volledig elektrische warmtepomp, omdat dit systeem perfect paste bij de behoeften van zijn woning.
Nadat de installatie voltooid was, merkte Jan direct verschillende voordelen op. De temperatuur in huis werd comfortabeler en hij merkte dat er minder energie nodig was om hetzelfde resultaat te bereiken. Hierdoor bespaarde hij veel geld op zijn energierekening!

De beste warmtepomp krijg je met een goed energieadvies
De warmtepomp die past bij je woning situatie heeft het meeste vermogen en produceert de grootste hoeveelheid warmte in verhouding tot de hoeveelheid energie die het verbruikt. Hierdoor is deze warmtepomp in staat om de meeste efficiëntie te behalen en daarmee het beste rendement voor uw woning te garanderen.
Wat is een energieadvies?
We maken een persoonlijk plan, ik geef u advies over energiebesparing en efficiëntie, maar wat nog belangrijker is we kijken en berekenen of een warmtepomp geschikt is voor uw woning. Iedere woning en situatie is anders. We maken dit energieplan met de modernste software en maken het op maat voor uw situatie door u de juiste vragen te stellen. Onduidelijkheden bespreken we bij het online gesprek. Samen bespreken we uw situatie zodat u het beste advies krijgt. Door onze jaren ervaring weet ik precies hoe we uw woningen kunnen verduurzamen.


Dit is wat u krijgt:
Persoonlijk energieadvies voor uw woning;
Conceptrapport;
Warmteverliesberekening;
De beste warmtepomp die geschikt is voor uw woning;
Online adviesgesprek van maximaal één uur.
Energieadvies aanvragen voor slechts 250,-

Raymond Schepens
Met 20 jaar ervaring als installateur/ondernemer kan ik u precies zeggen wat voor u werkt en wat niet om uw energiedoel te behalen.
Vraag vandaag nog online uw energieadvies aan en start met het verduurzamen van uw woning. Bespaar niet alleen op energie, maar ook op uw portemonnee.
Samen met u kijk ik naar de energiebehoefte van uw woning;
We kijken samen naar uw huidige verwarmingssysteem;
Warmteverliesberekening van uw woning;
Persoonlijk advies aansluitend bij uw woonwensen, over mogelijkheden voor verduurzaming en daarmee het besparen van energie;
U krijgt drie opties van verschillende merken warmtepompen die geschikt zijn voor uw wensen;
Bonus:
150,- korting op uw offerte!
Veelgestelde vragen
Wat doet een energie adviseur?
Een energieadviseur is iemand die advies geeft over energiebesparing en duurzaamheid. Ze helpen bij het identificeren van energiebesparende maatregelen, zoals het installeren van zonne-energie- of warmtepompsystemen, en begeleiden de implementatie hiervan.
Warmteverliesberekening voor een warmtepomp
Een warmteverliesberekening is een belangrijk onderdeel van het proces om te bepalen of een warmtepomp de juiste oplossing is voor uw verwarmingsbehoeften. Deze berekening helpt bij het bepalen van de hoeveelheid energie die nodig is om uw woning te verwarmen, en wat de kosten zullen zijn. In dit artikel gaan we in op wat een warmteverliesberekening precies inhoudt, hoe je deze uitvoert en waarom het zo belangrijk is.
Wat is een warmteverliesberekening?
Een warmteverliesberekening is een technische berekening die wordt gebruikt om vast te stellen hoeveel energie er nodig is om uw woning te verwarmen. De berekening neemt verschillende factoren in aanmerking, zoals het type isolatie dat in de woning aanwezig is, de buitentemperatuur en andere lokale klimaatfactoren. Met behulp van deze informatie kan worden bepaald hoeveel energie er nodig is om uw woning op temperatuur te houden.
Hoe voer je een warmteverliesberekening uit?
Om een warmteverliesberekening uit te voeren, moet je eerst alle relevante informatie over je woning verzamelen. Dit omvat gegevens over het type isolatie dat in de woning aanwezig is, alsmede gegevens over lokale klimaatomstandigheden zoals buitentemperaturen en windsnelheden. U kunt ook informatie over luchtdichtheid en ventilatiesystemen verzamelen. Als alternatief kunt u ook contact opnemen met een professional die gespecialiseerd is in het uitvoeren van dergelijke berekening voor particuliere woningen.
Uiteindelijk wordt alle verzamelde informatie gebruikt om de totale hoeveelheid energie te bereken die nodig zal zijn om uw woning op temperatuur te houden met behulp van eenvoudige formules en tabellen die door experts zijn ontwikkeld. De resultaten van deze berekening help je bij het maken van een weloverwogen beslissing als het gaat om het selecteren van de juiste warmtemiddel voor jouw situatie.
Waarom is dit belangrijk?
Energie-efficiënte oplossingen zoals warmtepompinstallaties spelen steeds meer een rol bij het verminderen van CO2-uitstoot en andere milieuaspecteneffectiviteit. Daarom wordt steeds meer nadruk gelegd op het maken van goede keuzes wanneer men besluit welke soort installaties men wil installeren in hun woningen of bedrijfspand. Door middel van een zorgvuldige warmteverliesberekening kan men precies wetend welke installatiemethode optimaal rendement levert voor hun specifieke situatie en daardoor vele jaren genieten van comfortabele temperaturen terwijl ze toch energiegeld besparen!
Waarom is een goed advies belangrijk als u gaat verwarmen met een warmtepomp?
Een warmtepomp is een duurzame en energiezuinige manier om uw huis te verwarmen. Het apparaat haalt warmte uit de buitenlucht, bodem of grondwater en brengt deze naar een bruikbare temperatuur voor uw woning. Maar voordat u overgaat tot de aanschaf van een warmtepomp, is het belangrijk om goed advies in te winnen.
Voordelen van goed advies
1. Juiste keuze van de warmtepomp
Het kiezen van de juiste warmtepomp voor uw woning is essentieel voor een efficiënte werking en besparing op energiekosten. Een goed advies kan u helpen bij het bepalen van welk type warmtepomp het beste bij uw woning past, afhankelijk van factoren zoals de grootte van uw huis, isolatie, ventilatie en het klimaat in uw regio.
2. Optimaal rendement
Een goede installatie en afstelling van de warmtepomp zorgt voor optimaal rendement en besparing op energiekosten. Een adviseur kan u helpen bij het vinden van de juiste installateur die ervaring heeft met het plaatsen en afstellen van warmtepompen.
3. Inzicht in subsidiemogelijkheden
Er zijn verschillende subsidiemogelijkheden beschikbaar voor huiseigenaren die investeren in duurzame verwarmingssystemen zoals warmtepompen. Een adviseur kan u informeren over deze mogelijkheden en u helpen bij het aanvragen van subsidies.
Conclusie
Een goede advisering voordat u gaat verwarmen met een warmtepomp kan u helpen bij het maken van de juiste keuze, zorgen voor optimaal rendement en besparing op energiekosten, en biedt inzicht in subsidiemogelijkheden. Neem daarom altijd contact op met een deskundige adviseur voordat u overgaat tot aanschaf en installatie.
Energieadvies niet goed?
Indien blijkt dat er na betaling uw woning niet geschikt is dan zullen we binnen 2 werkdagen het totaal bedrag terug storten. We zullen hiervoor wel 10 euro bankkosten voor in rekening brengen.