Altijd snelle verzending!
20+ jaar ervaring
Expertise in eigen huis

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Om je sneller te kunnen helpen hebben we de veelgestelde vragen van onze klanten voor je op een rijtje gezet:

Algemeen

Wat is de missie van uw bedrijf?

Onze missie is om bij te dragen aan een duurzamere wereld door hoogwaardige, milieuvriendelijke producten aan te bieden die helpen bij de overgang naar gasloze woningen. We streven naar innovatie en duurzaamheid in alles wat we doen. We bieden enkel producten aan die door de strenge selectie zijn gekomen. Dit zijn merken waar we achter staan en die daadwerkelijk bijdragen aan het verminderen van de ecologische voetafdruk.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice?

U kunt onze klantenservice bereiken via e-mail op info@gaslozewoningen.nl of via het formulier op deze pagina.

Wat zijn uw openingstijden?

Onze webshop is 24/7 geopend. Voor ondersteuning per mail zijn we beschikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 09:00 tot 17:00 uur.

Is mijn persoonlijke informatie veilig bij u?

Ja, uw privacy is voor ons van het grootste belang. Wij gebruiken geavanceerde beveiligingstechnieken om uw gegevens veilig te houden.

Hoe kan ik mijn wachtwoord opnieuw instellen?

Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u op de link ‘Wachtwoord vergeten?’ klikken bij het inlogscherm. Volg de instructies om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Wat zijn uw algemene voorwaarden?

Onze algemene voorwaarden zijn te vinden op onze website of via de link. Hierin vindt u gedetailleerde informatie over onze bedrijfsvoering en beleid.

Kan ik ook een zakelijke bestelling doen?

Heeft u een project waar een grote bestelling bij hoort, en bent u op zoek naar installatie handen. Neem dan contact met ons op. We doen u dan een voorstel op maat en bieden degewenst een team van gecertificeerde monteurs aan. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Bieden jullie een installatie service?

Ja, mocht u een airco of warmtepomp door een gecertificeerd monteur willen laten installeren, neem dan contact met ons op. Wij werken met betrouwbare en professionele mensen. Zij zijn u graag van dienst.

Alleen “in bedrijf stellen” doen jullie dat ook?

Bent u op zoek naar een gecertificeerd monteur die het airco of warmtepomp project in bedrijf kan stellen? Neem dan contact met ons op.

Zo installeert u zelf en voert de monteur een controle uit en stelt de gecertificeerde monteur het systeem in bedrijf. U betaalt dan enkel voor het in bedrijf stellen en niet voor het gehele project.

Betalen & terugbetalen

Welke betaalmethoden accepteert u?

Wij accepteren betalingen via iDEAL, creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Waar vind ik de factuur?

In de e-mail met de orderbevestiging vind je ook je factuur. Deze ontvang je per e-mail op het door jou opgegeven e-mailadres.

Kan ik met iDeal betalen?

Ja, je kunt met iDeal betalen. iDeal is een eenvoudig betalingssysteem waarbij alle grote Nederlandse banken zijn aangesloten.

Kan ik achteraf betalen?

Voor grotere bestellingen boven de 5000 euro bieden wij optioneel een achteraf betaling aan. Neem hiervoor contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

Kan ik met een creditcard betalen?

Ja, je kunt met creditcard betalen.

Zijn de prijzen op de website inclusief btw?

Alle prijzen die je op deze website ziet, zijn inclusief btw. Je ontvangt een factuur in de mail bij de orderbevestiging.

Bezorgen

Wat is de levertijd?

De standaard levertijd is 1-3 werkdagen. Voor specifieke producten zoals bijvoorbeeld warmtepompen en boilers, kan de levertijd variëren.

Wie bezorgt mijn bestelling?

De bezorging wordt gedaan door DHL en PostNL. In sommige gevallen kan de bestelling vanwege zijn formaat door een aparte leverancier worden geleverd. In de meeste gevallen ontvang je een track & trace zodat de levering gevolgd kan worden.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben?

Afhankelijk van de verzender zal u een “niet thuis” bericht ontvangen. Dit zal door de verzender worden aangeboden. Digitaal of middels een briefje in de brievenbus.

Ik heb een bestelling geplaatst, maar ik wil graag
het afleveradres aanpassen.

Mocht de zending nog niet uitgestuurd zijn, dan kunnen wij het leveradres aanpassen. Normaal gesproken kan dit binnen 12 uur.

Kan ik mijn bestelling volgen via een track & tracecode?

In de meeste gevallen (afhankelijk van leverancier) zult u een track and trace ontvangen. Hiermee kunt u de zending volgen.

Biedt u internationale verzending aan?

Op dit moment verzenden we alleen binnen Nederland en België. We werken eraan om onze verzendmogelijkheden uit te breiden.

Retourneren

Hoe kan ik mijn product ruilen of retourneren?

U kunt producten binnen 30 dagen na aankoop retourneren, mits ongebruikt en in de originele verpakking. Voor retour zendingen dient u een email te sturen naar info@gaslozewoningen.nl

Hoe werkt het retourneren dan precies?

Het pakket dient te worden teruggestuurd (verzekerd) naar het adres wat wij u doorgeven. Dit kan verschillend zijn, aangezien de producten van verschillende leveranciers afkomstig zijn. De kosten voor retour zenden komen voor rekening van u.

Naar welk adres mag ik mijn retour zenden?

Dit hangt af per product. De exacte lokatie zal worden gecommuniceerd via email nadat u een retour aanvraag heeft gedaan.

Waar vind ik mijn bestelnummer?

Het bestelnummer vindt u terug op uw bestelbevestiging; deze staat bij ‘Uw bestelling’ en begint met een ‘#’.

Wanneer wordt het aankoopbedrag dan exact gecrediteerd?

Wij zullen het aankoopbedrag binnen 14 dagen aan u overmaken.

En als ik wil ruilen?

Ook dan dient u eerst een mail te sturen. U ontvangt dan instructies hoe de order te verwerken.

Klachten

Hoe gaat Gaslozewoningen.nl om met klachten?

Voor klachten kunt u zich richten op het email adres: info@gaslozewoningen.nl. Vervolgens zullen wij contact met u opnemen om de klacht te behandelen.

Tot welke instantie kan ik me wenden als ik niet tot een oplossing
van mijn klacht kom?

U hoeft zich niet tot een instantie te wenden. Wij komen altijd met een oplossing. Als we bij een geschil elkaar de ruimte geven om een passende oplossing te bedenken, dan komt het goed.

Geen antwoord op je vraag?

Vul onderstaande formulier in en we helpen je verder!

Contactformulier

Wij houden ook niet van SPAM. Door gebruik te maken van dit contactformulier ga je akkoord met ons Privacybeleid.