Altijd snelle verzending!
20+ jaar ervaring
Expertise in eigen huis
Fujitsu airco en warmtepompen
Raymond schepens gasloze woningen bijna1 jaar online

Raymond Schepens

Erkend Installateur

Raymond Schepens, eigenaar van RST Installaties en Gaslozewoningen.nl, is een toonaangevende figuur in de wereld van duurzame energie en installatietechniek. Met zijn ruim twintigjarige ervaring in installatie- en koeltechniek, heeft hij RST Installaties ontwikkeld tot een betrouwbare naam in het Westland. Zijn leiderschap bij Gaslozewoningen.nl sinds april 2020 benadrukt zijn persoonlijke en professionele inzet voor milieu en duurzaamheid. Raymond's expertise wordt ondersteund door formele opleidingen in installatie-, elektro-, en koeltechniek en wordt versterkt door gespecialiseerde certificeringen zoals het VCA-diploma en BRL 200-certificering. Deze combinatie van vaardigheden en certificaten onderstreept zijn toewijding aan veiligheid en milieubescherming, essentieel in de hedendaagse markt van duurzaamheid en veiligheid.

in

Airconditioning

Fujitsu airco en warmtepompen

Fujitsu airco en warmtepompen behoren tot de top van de wereld. Het hoofdkantoor van Fujitsu is gevestigd in de Japanse stad Kawasaki. Ze hebben al meer dan 50 jaar ervaring als ontwikkelaar van kwaliteit airco’s en warmtepompen. Ze zijn in meer dan 100 landen actief met een duidelijke missie, veel comfort op het vlak van klimaatbeheersing, maar wel met veel aandacht voor het milieu.

We leveren een compleet programma van single- split en multi- split airco’s 1 airco voor meerdere kamers en hebben een complete lijn met VRF-airconditioning systemen in ons programma. Al onze airco’s hebben voor koelen een minimale energie label van A+ of hoger voor verwarmen en A++ of hoger voor koelen, dit is afhankelijk van het type warmtepomp. Goede kenmerken van een Fujitsu airco’s zijn, energiezuinig, moderne vormgeving, eenvoudige bediening en R32 koudemiddel vulling.

Verwarmen met fujitsu airco

In de hedendaagse klimaatbewuste wereld zijn er steeds meer alternatieven voor traditionele verwarmingssystemen. Een van deze alternatieven is de Fujitsu warmtepomp, die zowel kan verwarmen als koelen. Veel mensen kennen Fujitsu vooral van hun airconditioning, maar de airco Fujitsu systemen zijn meer dan enkel koeloplossingen. Ze zijn efficiënt, milieuvriendelijk en veelzijdig. Een bijzonder model binnen hun assortiment is de Fujitsu Atlantic airco. Deze is speciaal ontworpen voor optimale klimaatregeling in huis, ongeacht het seizoen. Of je nu wilt verwarmen in de winter of koelen in de zomer, met de Fujitsu Atlantic airco ben je het hele jaar door verzekerd van een comfortabel binnenklimaat.

Fujitsu inverter technologie

Fujitsu heeft in hun eigen fabrieken een A-label inverter ontwikkeld die bijdraagt aan een energiezuinige airco’s of warmtepomp. Deze inverter technologie zorgt dat de compressor met DC-gelijkstroom modulerend aangestuurd wordt. Hiermee heb je een lagere aanloopstroom en dit maakt de airco’s en warmtepomp uitermate geschikt om in woonhuizen en kleine kantoren te gebruiken. Hiermee kun je vrij eenvoudig meerdere kamers koelen of verwarmen.

Ook kunnen we hiermee een groot temperatuurbereik halen met koelen of verwarmen. Door deze technologie zijn we van energielabel A naar A+ tot de zuinige A++ label gegaan. Hierdoor kunnen onze Fujitsu airco’s en warmtepompen optimaal presteren bij koudere temperaturen. Onze kwaliteit, airco’s en warmtepomp kan optimaal en zuinig presteren tussen de + 7 en -10 graden Celsius. Hiermee onderscheiden we ons vergeleken met de collega’s.

Single split Fujitsu airco

Fujitsu single split airco’s zijn er in diverse modellen en type opgenomen in ons programma. Hiermee kun je 1 ruimte koelen of verwarmen. Voor iedere situatie is een oplossing om je juiste airconditioner te selecteren. De single split airco’s zijn in 4 type beschikbaar in wand unit, cassette-unit, plafond of muur unit en als inbouw unit. Al onze single split airco’s kunnen tussen de 15 en 20 meter van binnenunit tot aan de buitenunit geplaatst worden. Dit is afhankelijk van het model en type airco. De meeste airco’s worden geleverd in een 230 V aansluiting.Luchtwater warmtepomp Fujitsu

Multi split Fujitsu airco

Fujitsu multi split airco’s zijn beschikbaar in diverse uitvoering. We hebben buitenunits die 2 tot 6 binnenunits op een buitenunit kunnen worden aangesloten worden. Hiermee kun je meerdere ruimtes koelen of verwarmen. De binnenunits kunnen allemaal koelen of verwarmen. Op de Fujitsu multi split buitenunits kunnen alle modellen binnenunits op worden aangesloten. Er kan dus eenvoudig een wandunit gecombineerd worden met een cassette-unit en een inbouwunit. Afhankelijk van het type buitenunit kan tussen de 40 en 80 meter koelleiding worden aangesloten worden. Hierdoor is de Fujitsu multi split airco een uitstekende oplossing en een woonhuis te verwarmen of koelen in een gasloze woning. Je kunt alleen niet in meerdere ruimtes koelen of verwarmen tegelijk.
multi split airconditioning fujitsu

Energiezuinige airco’s van Fujitsu

Bij Fujitsu staat kwaliteit en energiezuinigheid hoog in het vaandel. Het is dan ook niet gek dat ze trots zijn dat ze bij de wereld top behoren als het gaat over geluid en energieverbruik. De meeste airco’s en warmtepomp systemen hebben dan ook een A++ label. Deze prestatie wordt niet op één moment gemeten, maar er wordt juist gekeken naar het gemiddelde jaarlijkse verbruik. Sinds 1 januari 2013 is er een energieprestatie label SEER/SCOP. Deze normering houdt rekening met de wisselende buitentemperaturen over het gehele jaar.

De verwarmings- prestaties bij lage buiten temperaturen tellen nu ook mee bij de beoordeling van het seizoen rendement. Fujitsu warmtepompen en airco’s presteren erg goed bij een buiten temperaturen tussen de +7 en – 15 c Celsius. Dit is hier in Nederland dus niet vaak aan de hand. Maar een warmtepomp die met deze buitentemperaturen optimaal kan presteren zal minder energie verbruiken en de woning altijd op de juiste temperatuur krijgen.

Onderhoud aan Fujitsu airco’s

Het onderhoud aan een Fujitsu airco’s is erg belangrijk! Vervuilde filters en buitenunits dragen niet bij aan een energiezuinige airco-installatie. Een airco waar de filters vervuild van zijn verbruikt meer energie dan een airco waar de lucht eenvoudig door de airco-unit gezogen kan worden. Ook kan de installateur tijdig problemen of waarde volle tips geven als hij bij u op bezoek is voor het jaarlijks onderhoud. Voor het reinigen van uw Fujitsu airco-installatie raden we u aan een gespecialiseerd F Gassen gecertifieerde installateur in te schakelen. Deze installateur is bevoegd om aan uw dure installatie te werken.

Fujitsu airco en warmtepompen

De Fujitsu airco en de Fujitsu warmtepompen behoren tot de stilste airco’s. Op de Fujitsu airco zit 5 jaar garantie als deze door een gecertificeerde airco-installateur is geïnstalleerd.

Deel dit artikel:

Raymond schepens gasloze woningen bijna1 jaar online

Raymond Schepens

Met 20+ jaar ervaring als installateur/ondernemer kan ik u precies zeggen wat voor u werkt en wat niet om uw energiedoel te behalen.

Vraag vandaag nog online uw energieadvies aan en start met het verduurzamen van uw woning. Bespaar niet alleen op energie, maar ook op uw portemonnee.

Speciaal voor u geselecteerd:

airconditioning in huis
Airconditioning
single split airco
Split airco unit
Multi spilt airco unit
Multi split airco