Altijd snelle verzending!
20+ jaar ervaring
Expertise in eigen huis
Gasloze woningen bijna 1 jaar online
Raymond schepens gasloze woningen bijna1 jaar online

Raymond Schepens

Erkend Installateur

Raymond Schepens, eigenaar van RST Installaties en Gaslozewoningen.nl, is een toonaangevende figuur in de wereld van duurzame energie en installatietechniek. Met zijn ruim twintigjarige ervaring in installatie- en koeltechniek, heeft hij RST Installaties ontwikkeld tot een betrouwbare naam in het Westland. Zijn leiderschap bij Gaslozewoningen.nl sinds april 2020 benadrukt zijn persoonlijke en professionele inzet voor milieu en duurzaamheid. Raymond's expertise wordt ondersteund door formele opleidingen in installatie-, elektro-, en koeltechniek en wordt versterkt door gespecialiseerde certificeringen zoals het VCA-diploma en BRL 200-certificering. Deze combinatie van vaardigheden en certificaten onderstreept zijn toewijding aan veiligheid en milieubescherming, essentieel in de hedendaagse markt van duurzaamheid en veiligheid.

Bijgewerkt op:

in

Energieadvies

Gasloze woningen bijna 1 Jaar online!

Gasloze woningen bijna 1 jaar  online! Herkent je dit ook, je laat je goed voorlichten in een wereld die je niet kent om daarna een keuze te maken die het beste gevoel geeft, maar zeker niet de goedkoopste is. Toch ga je ervan uit dat het goedkomt.

Contract getekend, mooie woorden en we gaan beginnen. Nu probeer ik altijd veel uit te zoeken en te vragen als ik iets niet begrijp. Ik kwam er uiteindelijk achter dat onze site niet in staat was zoals afgesproken te ranken in Google.

Hoog ranken in Google stond in het contract beschreven als eis, maar was niet toereikend genoeg. We zaten met de gebakken peren. Kop omhoog en we moeten weer verder!

Raymond schepens gasloze woningen bijna1 jaar online

Reden gaslozewoningen.nl

De reden dat ik gestart ben met Gasloze Woningen is precies dezelfde reden. Ik zie zo vaak dat mensen een investering doen aan hun woning waarbij het fout gaat. Over vele zaken is niet goed nagedacht, er zit geen plan achter.

De eindgebruiker laat zich vaak een verhaal aan praten, maar begrijp helemaal niet hoe de techniek werkt. Ik probeer mijn klanten altijd zo goed mogelijk uit te leggen hoe de alles werkt. Ik weet ook niet alles, maar hiervoor heb ik gaslozewoningen.nl opgezet.

We willen gezamenlijk consumenten en bedrijven informeren hoe een woning gasloos gemaakt kan worden, en dat het ook niet in een keer gemaakt hoeft te worden en waar de woning aan moet voldoen. We zoeken partners/ bedrijven die op ons platform informatie willen delen wat past in het Stappenplan gasloos wonen. Hiermee kan een huiseigenaar in staat moet stellen de juiste keuzes te maken.

Het is niet de bedoeling dat we een advertentiepagina worden, maar er mag met veel liefde over jullie producten en werk geschreven worden. We gaan deze informatie delen op onze netwerken en hopen dat je organisatie daar ook aan mee wil doen. Samen werken zonder dat we elkaar voor de voeten lopen. Dit om de consumenten te helpen om de juiste keuzes te maken.

Zeker de laatste tijd zie ik veel installaties en aanbiedingen van installateurs voorbijkomen, werken waar ze trots op zijn, maar als je er goed naar kijkt dan springen de tranen in de ogen. Ik denk dan hoe zou dat nu verder moeten, wat zal de eindgebruiker ervan vinden als het allemaal opgeleverd is en het werkt niet zoals het hoort te werken?

Het platform geeft jullie als bedrijf, maar ook als installateur ruimte om de nieuwste trends/ technieken te verspreiden en als installateur ruimte om te laten zien wat je kunt maken, zodat je de consument kan zien waar je voor staat. Waar geen ruimte voor is zijn werkzaamheden waar de tranen bij in je ogen schieten. Alles wat geplaatst wordt op de site en op social media checken we eerst op kwaliteit. We willen consumenten de beste mensen aanbieden, en we kunnen je altijd helpen om beter te worden.

Deel dit artikel:

Raymond schepens gasloze woningen bijna1 jaar online

Raymond Schepens

Met 20+ jaar ervaring als installateur/ondernemer kan ik u precies zeggen wat voor u werkt en wat niet om uw energiedoel te behalen.

Vraag vandaag nog online uw energieadvies aan en start met het verduurzamen van uw woning. Bespaar niet alleen op energie, maar ook op uw portemonnee.

Speciaal voor u geselecteerd:

Online energieadviseur
Online energieadvies
Energieadvies
Persoonlijk energieadvies
Persoonlijk energieadvieseur aan huis
Energieadvies aan huis