Altijd snelle verzending!
20+ jaar ervaring
Expertise in eigen huis

Jaren 60 woning gasloos maken

Gasloos maken

Een jaren 60 woning gasloos maken is niet onmogelijk. Zoals we al vaker hebben aangegeven kun je via het stappenplan elke woning gasloos maken, maar dat kan niet zomaar. Bij het gasloos maken van een jaren 60 woning is het verstandig om een deskundig plan te ontwerpen zodat iedere stap uit het stappenplan goed uitgevoerd kan worden. Op onze website kunt u vele toepassingen vinden die in de woning kunnen worden toegepast.

De eerste stap zou zijn een om een checklist te maken, hiermee kunt u voor uzelf een selectie maken hoe u de woning van het juiste comfort wilt voorzien. Vaak zijn jaren 60 woningen al eens gerenoveerd dus kan het verstandig zijn om met een adviseur door de woning te lopen.

jaren 60 woning gasloos maken

Persoonlijke energieadviseur

Een energieadviseur kan met vrij eenvoudige middelen een warmte scan maken van de woning, hiermee kan vrij snel inzichtelijk gemaakt worden waar de pijnpunten van de woning liggen. Ook kunt u samen de checklist die u heeft gemaakt doorspreken of de voorkeuren die u heeft opgeschreven uitvoerbaar zijn. Omdat iedere woning en situatie anders is kan hier nooit een vast patroon aangehouden worden. Vaak zal de situatie aangepast moeten worden en sommige delen van de installatie komen misschien te vervallen. Nu bekend is welke toepassingen geschikt zijn voor uw woning kunt u op de website de subsidie partners benaderen. Deze zijn bekend met welke subsidies beschikbaar zijn voor uw woningen.

Persoonlijk energieadvieseurs aan huis

Warmtepomp installateur

Het vinden van een of meerdere installateurs om de werkzaamheden uit te voeren zal een uitdaging worden. In deze tijden heeft iedereen het druk en uw project zal nauwkeurig en deskundig moeten worden uitgevoerd. Een gasloze installatie moet anders geïnstalleerd worden dan een aardgas installatie. Op ons platform kunt u meer lezen over het afgiftesysteem. Om uw woning gasloos te maken zijn diverse disciplines en vakkennis nodig. Het is heel normaal dat er diverse bedrijven moeten worden ingeschakeld, vaak zeggen installateurs dat ze alle disciplines goed beheersen, maar schakelen uiteindelijk meerdere specialisten in. Het is goed om te vragen naar de diverse ervaringen en certificaten die ze hebben behaald om een woning gasloos te maken.

Energiebesparende maatregelen

Energiebesparende maatregelen

Op de website kunt u informatie vinden over de producten die op uw checklist staan, hiermee kunt u alvast wat informatie vinden die de fabrikant / leverancier op de website heeft gedeeld. Belangrijk voor u als eindgebruiker is dat u een beetje kennis opdoet over hoe de aan te kopen toepassing te gebruiken zijn en wat de mogelijkheden zijn zodat als de installatie geplaatst is aan alle verwachtingen kan voldoen.

Jaren 60 woning aandachtspunten

  • Isolatie
  • Electra voorziening
  • Mogelijkheden voor de installatie
  • Gezin situatie – toekomst
  • Subsidie
  • Warmteverlies berekening
isde subsidie

ISDE subsidies

 Subsidies helpen goed mee als u gaat verduurzamen. De energieadviseur kunt u hiermee goed adviseren zodat u het meeste rendement haalt. Als u een warmtepomp installatie gaat aankopen dan is het goed om te kijken of u in aanmerking kan komen voor een warmtepomp subsidie. De hoogte van de subsidie in 2021 hangt af van het vermogen in kW van de warmtepomp.

Warmteverliesberekening

Een warmteverliesberekening of transmissieberekening genoemd is nodig om de warmteverliezen van de woning te berekenen. Met de benodigde gegevens kan een juiste keuze gemaakt worden voor de selectie van de juiste warmtepomp. Het benodigde verwarmingsvermogen zorgt dat de vloerverwarming de woning op de juiste temperatuur krijgen.

warmteverliesberekening
Online energieadviseur

Energieadvies online

Met mijn methode en 20 jaar ervaring weet je precies welke warmtepomp bij je situatie past en bespaar je op je energie en portemonnee, zonder dat je de verkeerde keuze maakt, zodat je een energiezuinige warme woning hebt in een zo kort mogelijke tijd.

Er zijn vele mensen die een warmtepomp willen laten installeren. Dit gaat vaak fout. Consumenten en veel installateurs weten niet wat de beste oplossing is en “verkopen” de verkeerde warmtepomp. We helpen u!

Onze lorem ipsum tips:

Lorem ipsum
Lorem ipsum
Lorem ipsum