Jaren 80 woning

Jaren 80 woning

In de jaren 80 werden er al steeds betere woningen gebouwd dan in de jaren 60. Je moet als woning eigenaar nog steeds goed kijken of de woning geschikt is om over te schakelen naar een aardgasvrije woning. Het belangrijkste voor deze type woning is om goed te kijken wat nodig is. Een adviseur kan eenvoudig met u kijken of de kwaliteit van de woning voldoende is voor wat betreft de isolatie. Het goed isoleren verhoogt altijd het wooncomfort. Op de website kunt u voor een jaren 80 woning een checklist maken of zo te kijken wat eventueel de mogelijkheden zijn voor uw woning.

Waar moet je aan denken?

  • Isolatie
  • Electra voorziening
  • Mogelijkheden voor de installatie
  • Gezin situatie – toekomst
  • Subsidie
  • Warmteverlies berekening
Gasloze woningen zonnepanelen
Gasloze woningen zonnepanelen

Warmtepomp installatie

Het vinden van een of meerdere installateurs om de werkzaamheden uit te voeren zal een uitdaging worden. In deze tijden heeft iedereen het druk en uw project zal zorgvuldig en deskundig moeten worden uitgevoerd. Een gasloze installatie moet anders geïnstalleerd worden dan een aardgas installatie. Op ons platform kunt u meer lezen over het afgifte systeem. Om uw woning gasloos te maken zijn diverse disciplines en vakkennis nodig. Het is heel normaal dat er diverse bedrijven moeten worden ingeschakeld, vaak zeggen installateurs dat ze alle disciplines goed beheersen maar schakelen uiteindelijk meerdere specialisten in. Het is goed om te vragen naar de diverse ervaringen en certificaten die ze hebben behaald om een woning gasloos te maken.

Opzoek naar een betrouwbare warmtepomp installateur?

Bij Gaslozewoningen.nl werken we samen met partijen die u van A-tot-Z kunnen ontzorgen en voor u de juiste oplossing kunnen vinden. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan via de knop onderaan uw scherm.